Opleiding Chauffeurspas Taxi

In Nederland moet elke taxichauffeur in het bezit zijn van een zogeheten chauffeurspas. Dit is het wettelijk verplichte CCV Chauffeursdiploma Taxi. Bij onze Opleiding wordt u perfect voorbereid op dit examen. Het betreft hier een schriftelijk examen. Aan bod komen onderwerpen zoals het nieuwe rijden, verkeer, techniek en vervoer.

Opleiders met vakkennis

Bij Opleiding Chauffeurspas Taxi wordt u opgeleid en wij begeleiden u tot aan het examen. U wordt getraind door mensen die zelf werkervaring hebben op de taxi. En dus de benodigde vakkennis hebben. Dat is voor veel cursisten een geruststellend idee. Afhankelijk van uw eigen wensen, kunt u les krijgen in groepsverband of individueel les krijgen. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. Binnen 4 tot 8 weken bent u klaar met uw opleiding en uw examen. Dit is afhankelijk van de tijd die u in uw studie kunt investeren. En dan kunt u gauw aan de slag als taxichauffeur.

Proefexamens

Bij Opleiding Chauffeurspas Taxi kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een of meerdere proefexamens af te leggen. Dit zal zeker helpen als u wat onzeker bent over uw eigen kunnen. U zult zien dat het examen prima te doen is!

Tarief  Chauffeurspas Taxi

De opleiding Chauffeurspas Taxi kost

 

Welkom!

De medewerkers van Opleiding Chauffeurspas Taxi heten u welkom. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

 Adres:  Vechtensteinlaan 12-e, 3555 XS Utrecht

Tel.: 088-0666136

 

U kunt u hier aanmelden.