Inburgeringscursus in Utrecht

Inburgeringscursus in Utrecht laat u kennismaken.

De Nederlandse taal is ontzettend moeilijk om te leren. Het bevat ontelbare grammatica regels en nog meer uitzonderingen op die regels. Het bevat woorden die anders geschreven worden dan ze klinken. En woorden die anders klinken dan dat ze geschreven worden. Het bevat gezegden en spreekwoorden. Oude woorden, maar ook heel nieuwe woorden. De Nederlandse taal is voortdurend in ontwikkeling. Bij Inburgeringscursus in Utrecht van Oxford snappen we dat dat het erg moeilijk maakt om het Nederlands onder de knie te krijgen. Daarom bieden wij u de juiste ondersteuning met een Inburgeringscursus in Utrecht.

Bij Inburgeringscursus in Utrecht kunnen cursisten volledig inburgeren. Iedereen die in Nederland komt wonen en moet inburgeren, krijgt hierover een brief van Duo. Hierin staat een termijn vermeld. Deze termijn in de periode waarin u uw inburgering moet hebben afgerond. Tijdens de Inburgeringscursus in Utrecht krijgt u les in de Nederlandse taal. Spreken, lezen en schrijven zijn hiervan een onderdeel. Ook maakt u kennis met de verschillende facetten van de Nederlandse maatschappij. En dan is er nog de oriëntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt.

De leraren.

De leraren van de Inburgeringscursus in Utrecht zijn allen gecertificeerd om u les te geven. Ze zijn zeer gemotiveerd om u zo goed mogelijk te helpen. Het is natuurlijk veel beter voor u om de inburgering op school te doen, dan zelfstandig thuis te leren. Op school heeft u de juiste hulp bij uw studie. Ook als u de eerste keer komt voor een intakegesprek zal de leraar meteen bepalen wat uw niveau is. Zo kan hij u adviseren wat voor u het beste lespakket is.

Voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 Ons telefoonnummer: 088-0666136

Adres: Vechtensteinlaan 12-e, 3555 XS Utrecht