Inburgeringscursus Utrecht

Inburgeringscursus Utrecht

Inburgeringscursus Utrecht stelt zich aan u voor

De Nederlandse taal is voortdurend in ontwikkeling. Wordt het ene jaar een woord nog op de ene manier gespeld, dan kan het zomaar zijn dat het volgende jaar het woord anders geschreven wordt. Ook worden er continue woorden verwijderd of worden er juist nieuwe woorden aan de taal toegevoegd. Omdat deze veranderingen het erg moeilijk maken om de Nederlandse taal machtig te raken, kunt u nu de Inburgeringscursus Utrecht aanvragen bij Oxford Opleidingen, voor de juiste ondersteuning op weg naar uw Nederlandse Nationaliteit.

Inburgeringscursus Utrecht is een organisatie met uitstekend opgeleide, enthousiaste medewerkers. Door met Inburgeringscursus Utrecht in te burgeren, heeft u een veel betere kans van slagen, dan wanneer u de studie thuis zult doen, zonder begeleiding. Goede beheersing van de Nederlandse taal zal u in de toekomst goed van pas komen! U heeft dan kans op een goede baan, en dus op een fijne toekomst. Als u op school komt voor een eerste intakegesprek, zal de bevoegde leerkracht van Inburgeringscursus Utrecht direct kunnen bepalen wat uw taalniveau is. Vervolgens zal hij u goed adviseren, hoe u op de juiste wijze de opleiding bij Inburgeringscursus Utrecht opleidingen zult gaan doen.

Inburgeringscursus Utrecht helpt u tijdens uw inburgeringsperiode

In Nederland geldt een inburgeringstermijn. De inburgeringstermijn zal maximaal 3 jaar duren. Dit houdt voor u in, dat u binnen drie jaar uw inburgering zult moeten behalen. Indien u verplicht bent om in te burgeren, zal de DUO u per brief informeren, wanneer uw persoonlijke inburgeringstermijn aanvangt. Zo bent u precies op de hoogte, wanneer deze termijn begint en eindigt. Bij Inburgeringscursus Utrecht leert u goed Nederlands spreken, schrijven en lezen. U zult over allerlei facetten van de Nederlandse samenleving leren. Over hier leven, wonen en werken. Onze leerkrachten zijn allemaal gecertificeerd om les te geven.


Wij zijn te bereiken per telefoon of per mail;Inburgeringscursus Utrecht

Telefoon :  088-0666136

Mailen met: info@oxfordopleidingen.nl

Het adres van de Ofxord Opleidingen: Vechtensteinlaan 12-e  – 3555 XS Utrecht

U mag uzelf nu ook inschrijven voor de Inburgeringscursus Utrecht. Vult u alstublieft dan het aanmeldingsformulier in.
Wij nemen dan binnen een week contact met u op.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier